SKIFERIE I ITALIEN

– for afslappede livsnydere

Italien_frontI Italien foregår alting lidt mere roligt. Selvom den latinske del af Europa er kendt for sit temperament, er skisportsbyerne i Italien langt fra så larmende som andre steder. Her er skiferierne knap så hektiske, og der tages lidt mere afslappet på livet. Alt fungerer og alle aftaler overholdes – men hvis man kommer 5 minutter for sent, så bryder verden ikke sammen. Så sker det med et smil og et skuldertræk – derfor er Italien et afstressende og sundt sted for familien at slappe af på skiferie.

Skiferie i Italien betyder lækre pister

Pisterne er ekstremt velpræpererede og sværhedsgraden er sjældent specielt høj. I Italien handler meget om at tage sig godt ud – også på skiferien. Derfor kæles der meget for pisterne om aftenen og om natten, så de mange skiløbere kan billiere på et perfekt grundlag næste morgen.

Afterskiing i Italien gøres med stil og værdighed

Efter skiløbet nydes der øl og kaffe i godt selskab. Men den larmende afterskiing med dans på bordene, er ikke noget for italienerne. Den slags dyrker de ikke rigtigt. Ikke fordi skiferie i Italien ikke kan være festlig – for det kan den sagtens være. Men de vilde fester midt på eftermiddagen er trods alt for meget det gode. Den slags vil man ikke møde på en skiferie i det ægte Italien.

Børneskiskole i Italien

Som en udløber af den Italienske livsstil er skiskolen i Italien en lille smule anderledes. De fleste steder i Italien er børneskiskolen fx kun på 2 timer dagligt. Det betyder at indlæringen på den italienske skiskole er mere afslappet og måske går en smule langsommere  – til gengæld kan man glæde sig over, at man er endnu mere sammen med sine børn, når man vælger skiskole på sin skiferie til Italien. Bemærk at A2ski på vores skiskole i Andalo sender dansksprogede følgeguider med de hold fra børneskiskolen, som har bestilt det hjemmefra.

Der er billige skiferier at få i Italien

Og så er der priserne. Det er billigt at holde skiferie i Italien. Hvis man ser sig godt for, kan man få en meget billig skiferie i Italien. Alene liftkortet kan tit være helt op til 3-500,- DKK. billigere i Italien pr. person for en uge.