SKIFERIE I ØSTRIG

– hyggelig og festlig skiferie

Austria_frontI Østrig har man nærmest opfundet skiløbet – her er skiferie en folkesport. Her kan man holde skiferier i larmende bygader med fest og farver eller i mindre flækker hvor alt ånder fred. Hyggen er der alle vegne men tempoet og lydniveauet kan være meget forskelligt. Hos Østrigerne er der altid hygge på skiferien – men også totalt orden i sagerne. Skiferien er velorganiseret og dynerne ligger perfekt når man ankommer.  Alt fungerer til punkt og prikke – men der er også klare regler for hvor bilen må holde, hvornår morgenmaden serveres osv. Derfor er Østrig et festligt og trygt sted for familien at slappe af på skiferie.

Skiferie i Østrig betyder altid godt skiløb

Pisterne er altid velpræpererede og sværhedsgraden er meget forskellig. I Østrig tager man hensyn til alle niveauer af dem der tager på skiferie. Pisterne passes og plejes om aftenen og om natten – især de år hvor sneen er sparsom, er man fantastisk dygtige til at holde pisterne i god stand – specielt i Kaltenbach.

Afterskiing hører til skiferie i Østrig

Hvis man i løbet af skiferien er i festhumør – er man i Østrig kommet på rette hylde. I Østrig har man den festligste skiferie. Man kan nyde øl i godt selskab. Men man kan også kaste sig ud i den larmende afterskiing med dans på bordene og et festfyrværkeri af høj alpemusik og typiske afterskiing drinks som “Flying Hirsh” m.fl. Man bestemmer selv hvor meget fest skiferien I Østrig skal indeholde. Men faktisk kan børnene også godt have en sjov eftermiddag på mange af afterskiingstederne – i hvert fald der hvor Århus Skirejser holder til i Kaltenbach.

Børneskiskole i Østrig

Skiskolen i Østrig er generelt rigtig god. Skilærene er godt uddannet og samtidig engagerede. I mange tilfælde er børneskiskolen simpelthen grundlagt for at få en god skiferie. Derfor sørger vi hvert år for, at der ansættes danske skilærere i den skiskole i Østrig vi samarbejder med. Det giver Århus Skirejser førsteret til alle dansksprogede skilærere. Børneskiskolen i Østrig kører som regel fra kl. 10-12 og igen fra kl. 13-15. Dansk børneskiskole i Østrig er en af de vigtigste punkter i vores skiferier. Husk at reservere hjemmefra.

Østrig – også billige skiferier

Hvis man ser sig godt for, kan man sagtens få en billig skiferie i Østrig. Selvfølgelig giver lejligheder den billigste skiferie i Østrig. Der er selvfølgelig rare fordele forbundet med at bo tæt på pisten – men bevæger man sig lidt væk, kan man godt gøre sin skiferie ret billig. I kan altid snuse lidt rundt på vores hjemmeside eller ringe til Århus Skirejser på 2320 2350 – så finder vi også en billig skiferie til Østrig til jer.

Velkommen til skiferie i Østrig med Århus Skirejser