REJSEMÅL

Velkomme til en ny skisæson

Hos Århus Skirejser er vi stadig bedst til familieferier. Vores organisation er lagt an på at give familier med små, store eller voksne børn den optimale ferie. Vores indkvartering er altid rummelig, så der er plads til udfoldelse. Vores håndtering af liftkort, skileje og skiskole tager udgangspunkt i at hjælpe alle ud i den hvide verden så nemt som muligt – for en familie har som regel nok at gøre med at komme i skitøjet. Og vores ugeprogram, koncentrerer sig om arrangementer hvor små og store kan hygge sig sammen.

Vi kender en families behov. Og vi har indbygget vores viden i Århus Skirejsers skiferier. Vores skirejser er lagt an på hygge og familieliv. Derfor har vi ingen guide til nattelivet. Vi tror mere på, at du vil høre noget om den danske børneskiskole, hvor vi gennem årene har lært mere end 3000 børn at stå på ski – eller om vores grill-picnic der altid har grillede bjerg-pølser til store og små. Hvis du med andre ord kunne tænke dig at rejse med et bureau, der bruger tiden og kræfter på familiens præmisser, så synes vi, at du skulle ringe til os og få en snak. Vi har rigtig gode danske skilærere. Vi ved det – for vi har selv ansat dem

Vores samarbejde med den østrigske og italienske skiskole er en af vores hjørnestene. Århus Skirejser ansætter hvert år de danske skilærere, der skal fungere på skiskolerne i Andalo og Kaltenbach. Vi gennemfører ansættelsessamtalerne i Danmark, og udvælger derefter de personer, som vi synes passer til området og vores gæster. Vinteren igennem står de danske skilærere så til rådighed, primært for vores gæsters børn. Derfor kan vi garantere alle børn dansksproget skiskole, hvis de hjemmefra bestiller minimum 3 dages skiskole. For at kunne garantere danske skilærere til børnene bedes man allerede ved bestilling af rejsen reservere plads på skiskolen i Kaltenbach og Andalo.

Store børnerabatter
Vi kan på alle vores hoteller tilbyde ekstra store børnerabatter.

  • Mellem 0-2 år rejser barnet gratis.
  • Mellem 3-5 år giver vi 40 % rabat
  • Mellem 6-12 år giver vi 20 % rabat

Bemærk at rabatterne kun er gældende på værelse med 2 voksne.

Populære børneuger
I uge 3, 4, 5, 11 og 12 på Hotel Ghezzi i Andalo kan vi tilbyde ekstra store børnerabatter. Gennem de sidste sæsoner har mange familier benyttet dette tilbud. Udover besparelsen kan familierne i disse uger glæde sig over alle de nye kammerater som børnene kan møde på destinationen – ikke mindst på skiskolen.

Store ferielejligheder
Vi kan til den kommende sæson tilbyde ekstra store ferielejligheder i Kaltenbach. Med størrelser fra 4 og op til 17 personer i samme hus har vi mulighed for at efterkomme den store efterspørgsel på ferielejligheder til flere familier. Fælles for alle lejligheder er den gode standard og gå-afstand til liften. Kontakt os endelig for flere oplysninger eller uforpligtende tilbud på netop den lejlighed som passer til jer.